• Meiltä myös lämpimät popcornit ja muut leffaherkut!
  • Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot ohjelmistosta kätevästi sähköpostiisi!
  • Voit myös varata paikkasi etukäteen sivustoltamme!
Captain America: The Return of the First...
2h 8min
10,00 €
Väkivaltainen sisältö
 
Captain America: The Return of the First Avenger
 

Marvelin The Avengers -elokuvassa nähtyjen New Yorkin mullistavien tapahtumien jälkeen Steve Rogers eli Captain America lähtee viettämään hiljaiseloa maan pääkaupunkiin Washingtoniin, missä hän yrittää totuttautua nykymaailman elämänmenoon.

Kun hänen S.H.I.E.L.D -kollegansa kimppuun hyökätään, Steve tempautuu mukaan tapahtumasarjaan, missä vaakalaudalla on koko maailman kohtalo. Taistelussa häntä vaientamaan lähetettyjä joukkoja vastaan Captain America yhdistää voimansa Natasha Romanoffin eli Black Widown kanssa ja yhdessä he yrittävät paljastaa yhä laajemmalle lonkeronsa ulottavan salaliiton.

Kun pirullisen juonen koko laajuus paljastuu, Captain America ja Black Widow värväävät avukseen uuden liittolaisen, Falconin. Pian kolmikko saa kaikkien tyrmistykseksi vastaansa todella mahtavan vihollisen, joka tunnetaan nimellä Winter Soldier.

Ensi kertaa jo vuonna 1941 julkaistuun suosittuun Marvel-sarjakuvaan perustuvan elokuvan “Captain America: The Return of the First Avenger” on tuottanut Kevin Feige, p.g.a., ohjanneet Anthony ja Joe Russo, ja se perustuu käsikirjoitukseen, josta vastaavat Christopher Markus & Stephen McFeely. Pääosissa nähdään Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp ja Hayley Atwell. Heidän lisäkseen Robert Redford on Alexander Pierce ja Samuel L. Jackson on Nick Fury.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Sun Kino / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com