• Meiltä myös lämpimät popcornit ja muut leffaherkut!
  • Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot ohjelmistosta kätevästi sähköpostiisi!
  • Voit myös varata paikkasi etukäteen sivustoltamme!
Isac Elliot: Dream Big The Movie
1h 20min
9,00 €
 
Isac Elliot: Dream Big The Movie
 

ELOKUVA POP-SENSAATIOSTA JA HÄNEN FANEISTAAN, JOTKA USKOVAT SUURIIN UNELMIIN

”Dream Big –The Movie” on ystävänpäivänä 14.2.2014 elokuvateattereissa kautta maan ensi-iltansa saava dokumentti ja musiikkielokuva Isac Elliotista. Kyse on 12-vuotiaasta laulajasta, tulevasta supertähdestä ja hänen faneistaan, jotka uskovat yhteisiin suuriin unelmiin.

Elokuva kertoo Isacin tarinan ensi metreistä tähän päivään hänen itsensä ja läheistensä kertomana. Noin vuosi sitten Isac oli vielä tavallinen 11-vuotias koulupoika, nyt hän on kansainvälisiä areenoita kiertävä poptähti. Elokuvassa on mukana myös huikea taltiointi Espoon Barona-Areenalla joulukuun 20. päivä järjestetystä konsertista, jossa kuullaan kaikki Isacin tähän astiset hitit.

Norjassa ja Ruotsissakin supersuositulla Isacilla on valtava suosio myös sosiaalisessa mediassa.Hänellä on Instagramissa yli 119 000 seuraajaa, Facebookissa yli 66 000 tykkääjää ja Twitterissa yli 25 000 seuraajaa.

”New Way Home”-kappaleen videota on yhteensä katsottu yli 4,6 miljoonaa kertaa (virallinen+lyrics video) YouTubessa ja sitä on kuunneltu Spotifyssa yli 8,7 miljoonaa kertaa. Arvostettu musamedia Billboard listasi Isac Elliotin tulevaisuuden tähtiä ennakoivan Next Big Sound -listansa sijalle 11. ”Wake Up World” debytoi Suomen virallisen albumilistan ykkösenä ja on ollut listan kärkisijoilla peräti 28 peräkkäistä viikkoa.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Sun Kino / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com