• Meiltä myös lämpimät popcornit ja muut leffaherkut!
  • Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot ohjelmistosta kätevästi sähköpostiisi!
  • Voit myös varata paikkasi etukäteen sivustoltamme!
Warm Bodies
1h 37min
9,00 €
Väkivaltainen sisältö Ahdistusta aiheuttava sisältö
 
Warm Bodies
 

Yllättävä romanttinen komedia kauniista tytöstä ja herkästä ”elävä kuolleesta”, zombie-pojasta, joiden välinen lämpenevä suhde saa maailman muuttumaan. Elokuva perustuu Isaac Marionin romaaniin.

Tuttu tilanne - salaperäinen virus on tuhonnut sivilisaation ja muuttanut uhrinsa lihaa syöviksi zombieiksi, joilla ei ole muistoja edellisestä elämästänsä. Ihmisyydestä on jäljellä vain ryhmä ihmisiä, jotka elävät muurien takana peläten entisiä, viruksen muuttamia perheenjäseniään.

Kaikki muuttuu kun lääkkeidenhakureissulla ollut ihmisryhmä törmää ruoanhakumatkalla olleeseen zombie-porukkaan. Sielukas zombie R (Nicholas Hoult) ihastuu niin Julie-ihmiseen (Teresa Palmer), että ei syökään hänen aivojaan vaan pelastaa hänet kavereidensa aterialta ja vie piiloon kotiinsa, joka on vanha 747-lentokone. Piileskelyn aikana Julie tutustuu R:ään ja huomaa, että hän on muutakin kuin vain mongertava ja lihaa syövä zombie.

Epävarmana tunteistaan, Julie pääsee R:n avustuksella palaamaan muurien taakse kaupunkiin, jota johtaa hänen isänsä Grigio (John Malkovich). Grigio on säälimätön zombie-metsästäjä, joka johtaa suljetun kaupungin turvajoukkoja.

R huomaan pian että on alkanut muuttua, ja uskoo että hänen suhteensa Julieen voi muuttaa ihmiskunnan kohtalon. R:n vierailu Julien luona, muurien sisällä, aiheuttaa täysmittaisen taistelun ihmisten ja epäkuolleiden välillä.

Warm Bodies on mukavasti outo ja hauska rakkaustarina maailmanlopullisessa ympäristössä. Tarina muistuttaa meille mitä ihmisyys tarkoittaa.

 
 

Ei esityksiä valittuna päivänä

 
|
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Sun Kino / Elokuvat / Arkisto /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com