• Meiltä myös lämpimät popcornit ja muut leffaherkut!
  • Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot ohjelmistosta kätevästi sähköpostiisi!
  • Voit myös varata paikkasi etukäteen sivustoltamme!
Palvelut

Tlilausnäytökset

Järjestämme myös yksityisnäytöksiä esimerkiksi yrityksille, yhteisöille tai muille ryhmille. Arkistossamme säilytetään uusimpien elokuvien lisäksi myös useita ohjelmistosta jo poistuneita elokuvia, joista on mahdollista tilata näytöksiä. Tarvittaessa voimme myös tilata toivomanne elokuvan levitysyhtiöiltä, mikäli sitä ei löydy meiltä.

 

Koulukino

Järjestämme koulukinonäytöksiä oppilaitoksille. Koulukinon johtoajatus on yksinkertainen ja selkeä: mahdollisimman monen koululaisen tulisi nähdä elokuva koulupäivän aikana oikeassa elokuvateatterissa ja saada käsitellä näkemäänsä jälkikäteen.

Elokuva lumoaa elokuvateatterissa, ja onnistuneeseen katsomiskokemukseen kuuluu katsojan halu jakaa tunteensa ja huomionsa elokuvasta toisten kanssa. Se tekee elokuvateatterissa nähdystä elokuvasta loistavan mediakasvatuksen välineen.

Jokainen opettaja, kannustamalla keskusteluun ja jakamalla omat oivalluksensa ja tunteensa elokuvasta oppilaiden kanssa, on mediakasvattaja.

Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee taloudellisesti Koulukinoyhdistystä ja haluaa näin kannustaa mediaopetuksen sisällyttämistä koulujen perusopetukseen.

Elokuviin liittyvät opetusmateriaalit ja lisätietoja koulukinosta löydät osoitteesta: www.koulukino.fi

 

Valkokangasmainonta

Valkokangasmainontaa ei ohiteta, joten se on erittäin tehokas markkinointimuoto! Mainokset voidaan suunnata tietyille kohderyhmille, tai niitä voidaan esittää kaikkien elokuvien alussa. 

Hoidamme tarvittaessa myös materiaalin muuntamisen DCP-formaattiin. Paras lopputulos saavutetaan kun video/kuvamateriaali toimitetaan suuri resoluutioisena ja mahdollisimman vähän pakattuna.
 

Tiedustelut: info@sunkino.fi

 

 
&nsbp;

Tulossa

Maksuvälineet

 
 
Sijainti: Sun Kino / Palvelut /

Movie trailers provided by Filmtrailer.com